Product van de maand: beursconcepten

Het product van de maand mei is beursconcepten!
Laat uw beursstand uw bedrijf presenteren.

Onderscheid uw bedrijf in de groene markt

Zoekt u nog een unieke manier om uw bedrijf te onderscheiden tijdens de volgende beurs? Vertel dan uw verhaal met een verrassende beursstand en met de juiste producten waarin uw toegevoegde waarde tot uiting komen.

Zorgeloos naar de beurs

Samen met Floramedia kunt u een fantastische beursstand ontwikkelen. Het begint met onze creatieafdeling, zij komen met de meest bijzondere en complete standontwerpen. Aan alle details wordt gedacht. Zo presenteert u uw bedrijf optimaal en gaat u een zorgeloos beursseizoen tegemoet. Ga voor een uniek concept en bereik die nieuwe klanten.

Welke producten heeft u nodig?

Niet alleen uitstraling en styling zijn belangrijk, ook uw communicatie hieromheen mag niet ontbreken! Denk hierbij aan het ontwerp van banners, een advertentie, visitekaartjes of een brochure met uw producten. Wellicht wilt u ook wat weggeven als herinnering of een speciale planten of bloemen verpakkingslijn lanceren. Er is van alles mogelijk!

Beursstand voor BTT

Voor onze klanten ontwikkelen wij regelmatig complete beursstands. Van hele grote stand tot een paar vierkante meter. Het is dan de kunst de beschikbare ruimte om te toveren in een passende stand. Zo hebben wij voor de TREx beurs, de beursstand van BTT ontwikkeld. Dit hebben wij geheel in samenwerking georganiseerd.

Styling en ontwerp

Hun concept is aangepast zodat deze perfect bij de TREx beurs past. Naast het samen ontwerpen van de stand, heeft de styliste van Floramedia ter plekke de styling verzorgd en hebben wij de materialen aangeleverd om de beurs aan te kleden.

Onze top 5 beursproducten

Om helemaal voorbereid voor de dag te komen, hebben wij een top 5 met onze favoriete beursproducten opgesteld:

  1. Beursstandontwikkeling
  2. POS-materiaal
  3. Giveaways
  4. Beursverpakkingslijn
  5. Communicatie-uitingen

Wilt u ook uw verhaal vertellen? Neem contact met ons op en wij gaan aan de slag voor een uniek concept, passend in uw huisstijl.

want to share it with the world?

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt. | The best communication solutions for growing your business.