Vijf producten voor een succesvolle beurs

We hebben een ruime keuze aan producten die u helpen uw bedrijf te laten spreken. Welke communicatie-uitingen wilt u inzetten? Bekijk onze 5 favoriete beursbenodigdheden en maak gemakkelijk uw keuze.

1. Beursstandontwikkeling

Een beursstand draait steeds meer om beleving; licht, video, vormgeving en live entertainment spelen een grote rol. Onze creatieafdeling is gespecialiseerd om uw onderscheidende visuele identiteit over te brengen in een concept. Of dit nou een plantverpakking is, een catalogus of een beursstand, hier draaien zij hun hand niet voor om.

2. POS-materiaal

U wilt sterk aanwezig zijn en om uw producten zo goed mogelijk te ‘verkopen’ heeft u promotie nodig: POS-materiaal met stopping power! Floramedia biedt u bijvoorbeeld grootformaat banieren, displaykubussen, een kleine folderdisplay of een complete brochurehouder. Onze productontwikkelaars gaan graag de uitdaging van een nieuw te ontwikkelen product aan!

3. Giveaways

Wilt u bij uw bezoekers ook een herinnering achterlaten? Een giveaway is hierbij een handig hulpmiddel in uw marketingmix. Goede marketing maakt gebruik van de kracht van herhaling. Goodies helpen hierbij. Wanneer uw klant dan weer naar uw giveaway kijkt, denken zij gelijk aan uw prachtige groene producten! Wat dacht u van een waterdicht gietertje

of bakje uit een stuk, een tablethouder of een plantenlabel als sleutelhanger? Of wilt u juist iets doen met seedpaper of een verpakking met een bloembol? Wij horen uw originele ideeën graag.

4. Beursverpakkingslijn

Een beurs is ook een ideaal moment om een nieuwe lijn te presenteren! Bij een nieuwe lijn, hoort natuurlijk ook een nieuw plantenlabel of nieuwe verpakking. Of u kunt een bestaand product tijdens de beurs in een speciale beurslijn voeren. Een mooie manier om uw planten of bloemen op een andere manier onder de aandacht te brengen.

5. Communicatie-uitingen

U wilt graag dat mensen vooraf weten waar u op de komende beurs te vinden zult zijn. Zo kunnen zij hier rekening mee houden in hun beursbezoek.  Wij kunnen advertenties voor u ontwerpen, visitekaartjes drukken, persberichten schrijven of uitingen voor op uw website aanleveren. Onze vier werelden creatie, content, multimedia en print sluiten hier perfect op aan.

Met welke beursproducten mogen wij uw beursstand compleet maken? Wij praten graag met u verder.

want to share it with the world?

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt. | The best communication solutions for growing your business.