Zomeractie 2018 in de Floramedia webshop!

Vier de zomer met ons mee!

Zomeractie

Ook dit jaar heeft de Floramedia webshop weer mooie aanbiedingen op uw voorraadproducten tijdens de zomeractie. Deze zomer kunt u profiteren van een korting van 15% op de standaard webshopprijs op alle voorraadorders!

Bestel in juni

U kunt uw benodigde voorraadproducten bestellen via onze webshop gedurende de hele maand juni. Gebruik hiervoor de kortingscode: Zomeractie2018. De actie loopt tot en met 1 juli 2018. Uw producten worden geleverd vanaf 13 augustus. Alle zomeractie orders worden afgerekend op factuur.

Hebben wij uw soort niet?

Zit uw soort er onverhoopt niet tussen of is deze uit het assortiment? Bij bestellingen van min. 1 volle doos per soort maken wij deze geheel gratis voor u aan! Let op, de nieuwe labels kunt u tot uiterlijk 15 juni aanvragen, compleet met Picture Library beeldnummer en moeten vermeld zijn op de International plantnames lijst, daarbij moeten zij uiteraard niet beschermd zijn. Uiterlijk 25 juni ontvangen wij uw akkoord op de drukproef van de nieuw aangevraagde labels.

Ga snel naar onze webshop en zoek vast uw benodigde voorraadlabels uit! Of kom in contact met onze afdeling voorraad.

want to share it with the world?

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt. | The best communication solutions for growing your business.