FlowerTrials, het jaarlijkse pot- en perkplanten evenement

FlowerTrials Pot and Bedding plants event 2018

Pot- en perkplanten evenement FlowerTrials

De FlowerTrials komen er weer aan! Het jaarlijkse pot- en perkplanten evenement waarop bedrijven hun deuren openen en hun noviteiten en ontwikkelingen presenteren. U kunt dit jaar terecht van 12 tot en met 15 juni. Dit jaar doen er 60 bedrijven mee, waaronder naast de bestaande locaties ook enkele nieuwe deelnemers. Waar afzonderlijke veredelaars het beste uit hun assortiment tonen aan kwekers, handelaren en kopers uit de hele wereld.

Groot succes

Vorig jaar hebben 3,5% meer mensen de locaties in Nederland bezocht. Wat neerkomt op een totaal aantal van 7.135 geregistreerde bezoekers. Alle bedrijven bij elkaar hebben opgeteld samen maar liefst 35.725 bezoekers mogen verwelkomen. Een heel mooi aantal! Mede de nieuwe

routeplanner heeft bijgedragen aan dit succes. Dit maakte het makkelijker voor de bezoekers om hun trip efficiënter te plannen. Lees meer over het plannen van uw komende beursbezoek.

Internationaal bezoek

De bezoekers kwamen uit 67 verschillende landen. Wat opviel vorig jaar, was de toename in het aantal Colombiaanse bezoekers. Dit Zuid-Amerikaanse land is de belangrijkste sierteeltproducent van dit continent. Ook het bezoek vanuit Azië blijft toenemen, er is een groeiend aantal van bezoekers uit Japan, Korea en China te zien.

Dit maakt dat de slogan van de FlowerTrials “Where plants meet people”, helemaal aansluit op dit evenement. Bent u hier al klaar voor?

Bron en beeld: FlowerTrials

want to share it with the world?

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt. | The best communication solutions for growing your business.