Joris Verweij nieuwe CEO Floramedia Group

Joris Verweij nieuwe CEO Floramedia Group

Met ingang van 1 juni 2018 wordt Joris Verweij de nieuwe CEO van Floramedia. Hij volgt Merthus Bezemer op die per 1 juni start als CEO van New Green Market.

Joris Verweij

Voordat Joris Verweij in dienst trad als CFO/COO bij Floramedia, was hij ruim 10 jaar werkzaam bij Heineken. Hier vervulde hij zijn laatste functie als Finance Director bij Alken Maes, een dochteronderneming van Heineken. De Raad van Commissarissen van Floramedia Group is verheugd met het aantreden van Verweij als nieuwe CEO van Floramedia Group: “Verweij is vanuit zijn brede ervaring bij uitstek de persoon die een bepalende rol kan spelen bij de doorontwikkeling die momenteel plaatsvindt bij Floramedia”.

Hét printmedia bedrijf dat inspeelt op de behoeftes van de klant

Zijn achtergrond bij Heineken maakt het mogelijk de organisatie aan te sturen met een duidelijke en commerciële visie op de toekomst. Te denken valt aan het verder verbeteren van de klanttevredenheid, aan de modernisering van de drukkerij en de mogelijkheid nieuwe horticulturele markten te gaan bedienen als printmedia bedrijf. Daarnaast is de keus op Joris Verweij gevallen vanwege zijn vermogen om goed te kunnen luisteren naar de interne organisatie en de verbinding te leggen tussen partijen die elkaar nodig hebben.

Verweij over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan als CEO van Floramedia. Floramedia is een zeer waardevolle printpartner voor de groene markt. Belangrijk is om proactief in te spelen op laatste marktontwikkelingen. Essentieel is om ook richting de buitenwereld duidelijk te maken dat Floramedia hét printmedia bedrijf is dat inspeelt op de behoeftes van de klant.”

Merthus Bezemer wordt CEO van New Green Market

Merthus Bezemer neemt als medeoprichter en CEO, per 1 juni 2018 de dagelijkse leiding van New Green Market op zich. De online marktplaats voor het verhandelen van bloemen en planten groeit gestaag en heeft inmiddels 12 werknemers in dienst. Merthus Bezemer werkte ruim acht jaar bij Floramedia Group. Als CEO was hij verantwoordelijk voor de huidige koers van het bedrijf en heeft hij succesvol Floramedia door een aantal jaren van strategische heroriëntatie geleid. Inmiddels kan hij Floramedia met een gerust hart overdragen aan zijn opvolger Joris Verweij.

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt. | The best communication solutions for growing your business.