Maak kennis met de 1-2-pack verpakkingen van Floramedia

1-2-pack verpakkingen van Floramedia verpakken uw plant of bloem snel en stevig.

Wilt u uw product optimaal maar toch eenvoudig verpakken en presenteren? Met de 1-2-pack verpakkingen van Floramedia kan dit! U pakt een voorgevouwen en -geplakte verpakking uit de doos, vouwt deze in 1 seconde in elkaar, doet uw plant(en) erin en uw product is klaar voor transport.

Gebruiksgemak

U wilt zo min mogelijk handling bij het verpakken van uw bloemen en/of planten, want: tijd is geld. Daarnaast heeft u veel moeite gestoken in het kweken van uw prachtige groene producten en wilt u deze in al hun schoonheid bij de consument krijgen. De reeds gevouwen en geplakte verpakkingen van Floramedia bieden uitkomst: een optimaal gebruiksgemak en een snelle verwerkbaarheid en bescherming.

Uw eigen 1-2-pack verpakking

Bij de ontwikkeling van uw nieuwe 1-2 pack verpakking, bepalen wij samen de functies, wilt u bijvoorbeeld dat uw verpakking:

  • meerdere planten tegelijk verkoopt,
  • uw plant of bloem beschermt,
  • de verkoop optimaal stimuleert,
  • een herkenbare visuele presentatie biedt of
  • logistiek doordacht is.

Of bent u op zoek naar een combinatie van meerdere functies? We bedenken graag een oplossing voor uw verpakkingswensen.

Verschillende materialen

Floramedia heeft een ruime keuze aan materialen. Voor vrijwel alle vereisten hebben wij een passende uitkomst. Zo kunnen we rekening houden met bijvoorbeeld de mate van waterbestendigheid, een FSC-certificering en een biologische coating.

Kwaliteit en gemak

Door voor een 1-2-pack verpakking te kiezen, kiest u voor kwaliteit en gemak. Iedere verpakking wordt op maat gemaakt, rekening houdend met het type product en de toepassing. Uw handling gaat sneller, want het kost minder tijd om de plant in een verpakking te doen. Tevens is uw plant direct stevig verpakt en geschikt voor transport. Ten slotte biedt een 1-2 pack verpakking een optimale schap- en/of karpresentatie.

Bij Floramedia kunt u terecht voor het totaalpakket: opmaak, fotografie, drukken, vouwen en plakken. Biedt een 1-2-pack verpakking de oplossing waar u naar zocht? Neem contact met ons op!

want to share it with the world?

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt. | The best communication solutions for growing your business.