Beurzen in juni: Salon du Végétal en HTA National Plant Show

Salon du Végétal

De belangrijkste beurs in Frankrijk komt eraan: Salon du Végétal! Over anderhalve week kunt u voor de tweede maal terecht in Nantes in juni voor deze beurs. Van Gericht op productie, groenvoorzieningen, distributie en de bloemisterij, en met zo’n 600 exposanten en merken is er genoeg te zien op 19, 20 en 21 juni. Vorig jaar wisten meer dan 10.200 internationale bezoekers hun weg te vinden naar Salon du Végétal, op het parc expo terrein. Was u er vorig jaar ook bij?

POS-materiaal, labels en duurzame materialen

Als u dit jaar deze grote Franse beurs van plan bent te bezoeken, zult u ongetwijfeld de Floramedia stand tegenkomen. In hal xxl op standnummer H222, waar zij POS-materiaal, labels en duurzame materialen presenteren. Vorig jaar kwamen zij met het California Pop concept, speciaal voor de beurs. Met haar vrolijke kleuren en een zomerse uitstraling stal dit concept de show. Het team is klaar voor een nieuwe editie van Salon du Végétal en heeft weer interessante producten voor u in petto. Tot op Salon du Végétal!

HTA National Plant Show

Wellicht iets kleiner dan Salon du Végétal, maar minstens zo belangrijk: de HTA National Plant Show in Warwickshire, Engeland. Deze tweedaagse beurs, op 19 en 20 juni, biedt weer vele interessante standhouders, seminars en inspiratie. De beurs vindt plaats in Hall 2 in Stoneleigh Park. Meer dan de helft van de bezoekers komen uit de retail en het grootste gedeelte van de standhouders zijn grote namen uit de Engelse groenmarkt.

FloraEco materialenlijn

Uiteraard is Floramedia ook op deze beurs vertegenwoordigd. U vindt de stand op het vertrouwde plekje op standnummer 179/180, direct rechts als u binnenkomt. Met een uitgebreide kennis van de tuinbouwsector combineren zij creativiteit, technologie en inhoud. Ze bieden een selectie van hun mooiste plantenlabels, verpakkingen en oplossingen voor de retail. Waarbij er veel aandacht is voor de FloraEco duurzame materialenlijn.

Wilt u meer weten over ons aanbod op beide beurzen of over onze materialen? Kom met ons in contact!

want to share it with the world?

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt. | The best communication solutions for growing your business.