U zoekt een veilig thuis voor uw online oplossing

wij zijn een betrouwbare gastheer

Uw website, app of andere online toepassing moet altijd probleemloos en snel bereikbaar zijn. Dat vraagt nogal wat van de onderliggende IT-infrastructuur. Vragen waarop wij een meer dan passend antwoord hebben. Als een door de wol geverfd hosting company beschikken wij over eigen serverruimte bij een van de grootste en veiligste datacenters van Europa. Wij staan garant voor de beste hosting tegen zeer concurrerende voorwaarden.

probleemloos
en snel bereikbaar
concurrerende
voorwaarden
maximale
veiligheid
betrouwbare thuisbasis
voor uw site

Maximaal veilig

Onze serveromgeving is erop ingericht om het toeval uit te sluiten. Alles is dubbel of driedubbel uitgevoerd, met kopieën op aparte locaties. Onze leverancier verzorgt bovendien 24/7/365 monitoring. Super safe dus. Of het nu om een simpele website gaat of om complexe bedrijfskritische systemen, u weet zeker dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn. En ook dat ze alléén gezien kunnen worden door degenen voor wie ze bedoeld zijn.

Reserveer een veilig plekje

Als u op zoek was naar een veilige thuisbasis voor betrouwbare hosting voor al uw online activiteiten, dan is die zoektocht nu afgelopen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een demonstratie.

Delen via social media: