Een levendig gesprek met uw klanten

via onze crossmediale communicatie

Kom in contact met uw klant

 Tuinen.nl is een echte community, ontstaan in 1997 vanuit de gedachte om een platform te creëren waar bezoekers betrouwbare en inspirerende informatie over tuin- en buitenleven kunnen vinden en delen. Op dit groene online platform ontdekt u informatieve artikelen, praktische tips, stap voor stap instructies, knutsel- en klusinspiratie, recepten, blogs, styling en trends voor binnen en buiten. Via Tuinen.nl kunt u in contact komen met uw klanten. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. U biedt er uw informatie aan en krijgt directe feedback van de bezoekers.

De tools

We hebben hier diverse tools voor beschikbaar:
• redactionele artikelen
• advertentiebanners
• samenwerking met bloggers
• interactie met quizzen en win-acties
• inspiratie- en instructievideo’s
• redactionele product placement

En natuurlijk zijn wij zeer benieuwd naar uw eigen ideeën over hoe we samen uw klant kunnen betoveren met een omzetverhoging voor uw organisatie als gevolg. Waarbij wij er overigens wél vanuit gaan dat de redactionele integriteit van ons online medium gewaarborgd blijft. Want uiteindelijk is de geloofwaardigheid van ons platform het grootste goed. Voor u en voor ons.

populaire
community
ga in gesprek
met uw klanten
directe
feedback
diverse tools
ter beschikking

Het nieuwe Tuinen.nl

Wij blijven werken aan vernieuwing. Eind maart is de gloednieuwe versie van Tuinen.nl online gegaan. Met nog meer inspirerende pagina’s en apps, tuintools, interactiemogelijkheden voor de community en een betere zoekfunctie. Ook is er veel aandacht besteedt aan wat er nu met de tuin te doen is. Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Schrijft u in voor onze nieuwsbrief.

Delen via social media: