Groene emotie doet kopen!

By november 13, 2015marktberichten

Merken en winkels in het groen moeten onderscheidend zijn. Dat is niet altijd zo geweest maar nu is het meer dan ooit noodzaak dat retailers en producenten hun winkels en producten als merk gaan bewaken en toegevoegde waarde gaan bieden aan de consument.

Een duidelijk communicerende winkel en mooie producten met een strakke focus op de juiste beleving is een must. Waarin ben je goed? Wat maakt je uniek? Waarom kopen consumenten bij jou of just jouw product? Waarom zouden ze jouw winkel of product aanbevelen aan hun vrienden?

Het enige antwoord hierop is het creëren van een unieke onderscheidende waarde. Beleving zorgt voor emotie en emotie doet kopen!

Delen via social media:

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt | The best communication solutions for growing your business