Ontdek ons verhaal

FLORAMEDIA

Wij communiceren groen!

Onze creatieve en innoverende communicatie en concepten helpen onze klanten in een competitieve markt positief boven het maaiveld uit te steken. In de huidige markt is het meer dan ooit noodzakelijk je te onderscheiden. Met deze gedachte helpt het team van Floramedia haar klanten een sterke positie op de markt te verwerven. Floramedia staat ook voor een gedegen marketingbegeleiding van haar klanten. Door middel van grote kennis in de groene- en consumentenmarkt kunnen wij onze klanten helpen om haar marktpositie te versterken.

Als het om het drukken van uw communicatie gaat zijn wij al 80 jaar een serieuze partner. Het drukken van labels, potcovers, zaadzakjes of een andere plantverpakkingen is onze expertise. Wij verzorgen allerlei drukwerken. Van digitale prints op groot formaat tot een verpakking met een speciale afwerking. Kortom, ons team staat garant voor kwaliteit.

ONS TEAM

Doordachte ideeën maken een uniek verschil

De thuisbasis van de Floramedia Groep is gevestigd in Westzaan en onze professionele fotostudio is gelegen midden in het groene hart van Nederland, Boskoop. Naast Nederland heeft de Floramedia groep negen eigen Marketing & Sales organisaties in Europa.

Maak kennis met ons gemotiveerd team

EKKO VERMEULEN

Director Benelux

+31 (0)6 17 550 714

ekko.vermeulen@floramedia.com

JENNIFER VELDT

Management assistente

+31 (0)75 64 76 413

jennifer.veldt@floramedia.com

PHILIPPE MAESSCHALCK

Account Manager

+32 (0)495 35 49 90

philippe.maesschalck@floramedia.be

WIJ WERKEN VOOR EN IN DE GROENE MARKT

duurzaamheid is dan ook vanzelfsprekend voor ons

csr_world

Wij hebben een effectief milieubeheersysteem

Op onze locatie in Westzaan gebruiken wij onze eigen natuurlijke waterbron voor verwarming en koeling van zowel machines als kantoor. Op deze manier vermijden we het gebruik van fossiele brandstoffen en dat maakt onze productie CO2-neutraal.

csr_recycling

Floramedia heeft een zeer streng afvalstroom management beleid

Dit zorgt ervoor dat alles gerecycleerd wordt.
Voor ons is er een simpele regel:100% van onze belangrijkste grondstoffen als kunststof, folie, papier en karton wordt hergebruikt.
Floramedia maakt ook gebruik van organisch afbreekbare inkten. Deze verschillen van conventionele inkten door de volledige afwezigheid van minerale olie componenten. Deze zijn vervangen door plantaardige oliën.

csr_tree

Wij zijn FSC® gecertificeerd

Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert u dat uw grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn.

csr_plant

Groen zit in ons DNA

Daarom werken wij aan continu aan het verbeteren van ons bedrijfproces
om zo een positieve bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving.

WERKEN BIJ FLORAMEDIA

Ontdek de verscheidenheid van onze cultuur

Wij hebben circa 260 collega’s in 9 landen in Europa. Onze mensen staan centraal in ons bedrijf. Iedereen bij Floramedia is een belangrijke schakel van ons succes.

Bij Floramedia hebben we een werkomgeving waarin diversiteit gewaardeerd wordt en wij omarmen nieuwe ideeën. Bovendien hechten we belang aan een goede communicatie met al onze medewerkers en moedigen we hen aan om hun visie te delen om onze processen en werkwijze continu te verbeteren.

Wij zijn er van overtuigd dat de groene sector een belangrijke rol in de economische ontwikkeling zal spelen voor de komende jaren en dat groen essentieel is voor leven. Onze rol is ervoor te zorgen dat we communicatie-oplossingen voor onze klanten in de groene sector creëren en produceren. En het liefst in de meest milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier dat we kunnen.

KOMT U ONS TEAM VERSTERKEN?

wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent

Bent u overtuigd van uw eigen talent en wilt u graag werken in een geavanceerde innovatieve omgeving?

Solliciteer dan hier!