1
1

DE OPDRACHT

Creëer een unieke consumenten Phalaenopsis verpakking met veel stopping power. De vorm moet uniek en onderscheidend zijn, met een eigen uitstraling.

Onze antwoorden en oplossingen

In deze case heeft Floramedia indirect de opdracht mogen ontvangen van de klant. Floramedia heeft met haar “Carryme” concept een uitgeschreven pitch gewonnen en de Dutch Orchid Growers een uniek en succesvol product gegeven waarmee zij een eigen positie in de orchidee markt heeft bedongen. “Carryme” is een opvallende verschijning in een transparante en op prijs gerichte markt door vorm en materiaal gebruik. De verpakking geeft inspiratie en maakt het gemakkelijk een orchidee mee te nemen.

DUTCH ORCHID GROWERS

Een groep van hoogwaardige
Phalaenopsis kwekers

Levoplant, Bonito plant en Kwekerij Piet Vijverberg:
deze drie ondernemers zijn een samenwerkingsverband aangegaan om het retail kanaal te voorzien van hoge kwaliteit Phalaenopsis. Het product onderscheidt zich door haar kwaliteit en herkenbaarheid middels het merk, ‘Carryme’.

Door een unieke verpakkingsvorm en duidelijke communicatie van de producteigenschappen, is er een product gecreëerd dat zorgt voor een hoge stopping power in het winkelschap.

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie-oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers

Floramedia, growing your business.
Delen via social media: