1
1

DE OPDRACHT

De Fruithof vroeg ons om haar label- & verpakkingslijn en merk sterk te vernieuwen. Voor de klant was er een grote noodzaak om de Fruithof op een eigen manier te positioneren en een eigen gezicht te geven in de Europese retail.

Onze antwoorden en oplossingen

Door het merk een eigen karakter te geven en de plantverpakkingen uniek te designen, heeft Floramedia de aandacht van de consument op het merk weten te versterken. Met een volmaakte fotografische uitstraling heeft Floramedia een succesvol beeld weten te creëren en een sterke plek in de markt voor de fruitbomen van de Fruithof weten te veroveren.

De iconische labels met een aantrekkelijk logo zijn ontwikkeld. De labels zijn voorzien van een strak en modern lettertype. Het beeld van aantrekkelijk fruit, gecombineerd met de witte frisse uitstraling van de verpakking, vormen de basis van het concept. Al deze elementen worden gebruikt in de reclame, etikettering, verpakking en point-of-sale van de Fruithof om consequent te communiceren. Etikettering en verpakking is ontworpen om kenmerken en voordelen van fruit te displayen.

DE FRUITHOF

handelskwekerij en groothandel
voor fruitbomen en fruitplanten

De Fruithof is een handelskwekerij en groothandel voor fruitbomen en fruitplanten die speciaal gekweekt worden voor de consument. Haar jarenlange ervaring en kennis staan garant voor uniforme, onderscheidende, hoogwaardige en visueel aantrekkelijke producten van een uitstekende kwaliteit.

De fruitbomen van de Fruithof staan op traag groeiende onderstammen waardoor ze niet alleen uitermate geschikt zijn voor de particuliere tuin, maar ook écht lekkere vruchten geven. En dat is natuurlijk wel waar het om gaat!

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie-oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers

Floramedia, growing your business.
Delen via social media: