1
1

DE OPDRACHT

Kwekerij de Noordpoel voert de productlijn GardenXperience. Deze hoge kwaliteit planten moeten door het merk beter herkenbaar worden voor afnemers en consumenten. Ook staat het merk voor inspiratie, service en garantie.
Floramedia is gevraagd om een visueel herkenbaar concept te ontwikkelen.
In nauwe samenwerking met de klant is een duidelijk design en een website ontworpen. Het concept gebaseerd op: ‘de tuin van de buren’ kan als leidraad in alle communicatie gebruikt worden om het merk meer lading te geven.

Het Project

Om van het label ‘GardenXperience’ een échte tuinervaring te maken is de tuin, in plaats van de plant, het uitgangspunt geworden. Dit is vertaald in inspirerende voorbeeld tuinen met uitleg hoe deze gemaakt kunnen worden.

KWEKERIJ DE NOORDPOEL

een van Nederlands grootste kwekerijen op het gebied van display goederen

Het typische Hollandse familiebedrijf heeft een reputatie opgebouwd in een hoge kwaliteit planten voor de internationale markt.

Wat maakt het project uniek

Het gezegde: ‘De tuin van de buren is altijd mooier is dan de eigen tuin’ is als uitgangspunt gebruikt. De communicatie richt zich op tuinen waarbij met bewondering, door de buren, over de schutting wordt gekeken. Dit is duidelijk herkenbaar in de nieuwe website: gardenxperience.com.

Deze moderne, full responsive website is een duidelijk communicatiemiddel wat op basis van dit thema door ons ontwikkeld is.

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie-oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers

Floramedia, growing your business.
Delen via social media: