1
1

DE OPDRACHT

‘Help ons met het duidelijk communiceren en segmenteren van ons brede NATURE assortiment. Maak kweken toegankelijk en leuk bij onze traditionele en nieuwe jonge doelgroep’.

Onze antwoorden en oplossingen

Na onderzoek van de markt heeft Floramedia, Outside Living Industries Nederland geholpen met de een onderscheidend en duidelijk verhalend winkelconcept.
In winkels die steeds meer hetzelfde zijn, is het van belang om, in de brei van assortimenten, het anders te doen. De eerste paar seconden zijn cruciaal in een aankoop en de indruk die je winkelconcept achterlaat, moet matchen met de behoefte van de hedendaagse koper.
Daarnaast moeten leveranciers, retailers helpen om hun klanten te verleiden en dat betekent nadenken over de consument en de oplossingen die daarbij horen.
Het kweekconcept van Nature heeft een eenvoudige maar treffende boodschap. Het schap met communicatie en assortiment verwoordt de gevoelens van vroeger naar de trends van nu. Samen kweken en het overbrengen van kennis is een mooie gedachte, het maak kweken leuk en waardevol. Inmiddels is het concept uitgerold in de meest succesvolle tuincentra van Nederland.

NATURE

Outside Living Industries Nederland is leverancier en producent van tuin- en vijverproducten.

Kweek Benodigdheden, Zwem- en vijverproducten en tuinverlichting zijn belangrijke productgroepen binnen het gehele assortiment, maar ook op het gebied van wellness en -decoratie heeft Outside Living Industries Nederland een goede naam. Outside Living Industries is vertegenwoordigd in 40 landen met de merken Karibu, Ubbink, Akanua en Nature.

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie-oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers

Floramedia, growing your business.
Delen via social media: