S250 – waterbestendig materiaal

Graag laten wij u kennismaken met de diverse materialen die wij in ons assortiment hebben. Deze keer is S250 aan de beurt:

Gebruik

S250 is een waterbestendig materiaal dat voor 80% uit steen bestaat, dit maakt het het erg stevig. Toch voelt het net zo natuurlijk aan als papier en heeft het een glad oppervlakte. Het is een product dat erg goed is te bedrukken; uw ontwerpen komen hier prachtig op uit, zowel tekst als beeld. Uiteraard kunnen wij de ontwerpen van uw labels ook voor u verzorgen. Naast de praktische kenmerken zoals de volledige waterresistentie en de hoge scheurweerstand, vinden wij ook de duurzaamheidsaspecten zeer belangrijk

Toepassing

S250 is uitermate geschikt om hang- en vouwlabels van te maken. Natuurlijk is het ook erg goed toepasbaar voor andere soorten plantenlabels die waterbestendig moeten zijn. Zo drukken wij al onze bannertags hierop, kleine labelboekjes waar u extra informatie in kwijt kunt. Deze kent u van het Colour your story trendboekje.

Specificaties

Het materiaal is standaard leverbaar in een dikte van 0,2mm, de ideale dikte om op te drukken en een planten vouwlabel van te produceren. Bent u op zoek naar een andere dikte? Wij zoeken dit graag voor u uit!

Verwerking

Het materiaal is goed recyclebaar en dit kunt u kwijt bij het plastic afval. S250 is ISO 90001 en 14001 gecertificeerd. Tijdens het productieproces wordt er geen gebruik gemaakt van chemische producten of water, een lagere belasting op het milieu dus!

Wilt u weten wat een label met dit materiaal voor uw product kan betekenen? Wij informeren u graag verder.

want to share it with the world?