Vintage labels – de beste materialen

De beste materialen voor uw vintage labels

Om uw vintage label perfect naar uw wens te maken, hoort hier een materiaal bij dat het helemaal afmaakt. Na een zorgvuldige selectie hebben wij een keuze gemaakt van een aantal hoogstaande materialen. Samen met een passend lint of draad krijgt uw label de juiste look & feel.

Vintage Black

Het eerste materiaal is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van gerecycled zwart karton. Het heeft een zacht en glad oppervlakte en door de donkere kleur komt bijvoorbeeld foliedruk hier erg mooi op uit.

Vintage Cotton

Dit vintage materiaal is gemaakt met een deel katoen uit verantwoorde bronnen. Deze mix geeft een zachte en frisse uitstraling aan een label, bijna fluweel. Deze look nodigt uw klanten zeker uit om een label op te pakken en aan te schaffen.

Vintage Grass

Floramedia Grassboard kent u misschien al, maar wist u dat er ook een vintage variant van is? Door de zichtbare grasvezels ziet het er niet alleen erg natuurlijk uit, maar zo voelt het ook en past dus perfect bij een stoere plant of bloem. Op het ruwe oppervlak kunnen wij van alles voor u drukken.

Vintage Grey

Wanneer u op zoek bent naar een label met een duurzame uitstraling, is deze grijze variant een optie voor u. Dit grijze materiaal is namelijk volledig gemaakt van gerecycled papier. Wanneer u iets extra’s wilt op dit label kunt u kiezen voor pregen of een bedrukking in uw eigen huisstijl kleur.

Duurzaam

Deze producten zijn allemaal volledig recyclebaar of biologisch afbreekbaar. Indien gewenst kunnen zij met een FSC-certificaat geleverd worden. Ze passen dus ideaal bij uw duurzame onderneming.

Alle materialen zijn met de grootste zorg uitgekozen, zodat ze precies bij deze labels passen. Welk materiaal is uw favoriet? Wij nodigen u uit om ze zelf te komen bekijken.

want to share it with the world?