Vintage materialen – een compleet aanbod

Vintage materialen voegen sfeer en gevoel toe aan uw product.

Vintage printing is helemaal van nu en past bij verschillende stijlen. Of dit nou klassiek of modern is: het voegt gevoel en sfeer toe aan uw product. Maak daarom kennis met het totale aanbod van de Floramedia Vintage materialen. Er zijn namelijk niet vier, maar wel zeven verschillende vintage materialen. Lees meer over de andere vier. Stuk voor stuk door ons uitgeselecteerd. Zo passen labels van deze materialen in combinatie met onze speciale druktechnieken en -kleuren, perfect bij uw bloem of plant.

Vintage white

Dit materiaal is gemaakt van volledig gerecycled wit karton. Hoewel het qua kleur op het Vintage cotton lijkt, is het niet helemaal hetzelfde. Hier is alleen karton gebruikt. Het voelt dan ook iets gladder aan en is wat witter. Felle kleuren inkt of folie steken hier erg mooi op af.

Vintage kraft

Er is veel vraag naar producten van kraft materiaal. Deze trend is niet alleen te zien in de groene markt, maar ook in woon- en lifestylewinkels, op jeans of in de voedselindustrie. Daarbij voelt het heel natuurlijk aan omdat het gemaakt is van een niet gecoat, stevig materiaal met lange vezels. Je ziet de vezels zitten, dit maakt het ook meer waterbestendig dan de andere materialen. Hoewel het een erg mooi materiaal is om uw vintage label op te drukken kan het erg veelzijdig worden toegepast omdat het zo stevig is. Bijvoorbeeld voor andere printproducten als plantlabels, potcovers, cappers en zelfs verpakkingen. Kraft is in meerdere diktes beschikbaar, bijpassend bij uw wensen en product.

Vintage striped

Het striped materiaal lijkt een beetje op kraft, maar is zoals de naam al zegt gestreept. Dus zonder er iets op te drukken, ziet dit materiaal er al mooi uit. Het product is net als het Vintage white gemaakt van gerecycled karton, erg duurzaam dus.

Vintage materialen recyclen

Wanneer u het Vintage label bij het oudpapier weggooit, wordt het weer gerecycled. Alles bij elkaar heeft u een label met een nostalgische look.

Door dit grote, gevarieerde aanbod materialen, is er altijd een die bij u past en u kunt een divers aanbod aan labels aan uw klanten aanbieden. Komt u eens langs om de mogelijkheden te bekijken.

want to share it with the world?