Green Kraft – stevig, stoer en duurzaam

Green Kraft van Floramedia, perfect voor uw plantverpakkingen en -labels.

Om u een ruime keuze te geven in materiaalsoorten, hebben wij een uitgebreid aanbod voor u. Wij laten u graag kennismaken met Green Kraft!

Wat is Green Kraft

Wanneer u op zoek bent naar stevig, stoer en duurzaam karton dat tegen een stootje en spetter kan, komt u uit bij Green Kraft. Dit product is ontwikkeld voor binnengebruik, voor toepassingen die sterkte en waterbestendig moeten zijn. Het is ideaal om toe te passen voor plantverpakkingen, hang- en kliklabels, vouwlabels, potcovers en cappers met stoere achterzijde.

Stevig

Het materiaal heeft langere vezels dan gewoon en gerecycled karton, wat dit een extra stevig materiaal maakt. Hierdoor kan het ook gebruikt worden als plantverpakking, de kans op scheuren wordt verkleint en het product blijft mooi in model. In combinatie met een kraft plantlabel, is uw product helemaal compleet.

Duurzaam

Het karton bestaat uit 100% hernieuwbare grondstoffen en is biologisch afbreekbaar. Wanneer u het product weggooit bij het oud papier, kan dit gerecycled worden. Green Kraft kan bij grotere volumes ook geleverd worden met een FSC-certificering.

Vochtbestendig

Green Kraft is spatwater bestendig. Wanneer het in een vochtiger omgeving gebruikt zal worden, kunnen wij het materiaal bij grotere volumes van een enkele of dubbelzijdige PE-coating voorzien voor lange gebruiksduur.

Uitstraling

Daarbij heeft het materiaal heeft een kleurencombinatie van een frisse witte zijde en een natuurlijk uitziende bruin kraft zijde. Deze combinatie geeft een robuuste en stoere uitstraling. De witte zijde is uitstekend te bedrukken. Het design wat wij ook voor u kunnen maken, maakt uw verpakking helemaal af. Of dit nou om een plantlabel of -verpakking gaat, wij ontwerpen en drukken uw product met de grootste zorg.

Ten opzichte van kunststofverpakkingen is Green Kraft een verantwoorde en slimme keuze. Is dit materiaal iets voor u? Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Green Kraft van Floramedia heeft een frisse witte voorkant en een kraft achterkant.
want to share it with the world?