Nieuw bij Floramedia Studio: Cinemagraphs

Fotografie

De eerste maand van het jaar is alweer voorbij en de studio is hard aan het werk geweest. Niet alleen zijn de fotografie-opdrachten toegenomen, ook het aantal fotobestellingen is gestegen. De afgelopen weken is er veel on demand-fotografie gedaan en is de daglichtstudio voorbereid. Die is nu helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Nieuwe ontwikkelingen

Buiten de normale fotografie-opdrachten is de studio ook volop bezig met ontwikkeling en het uitbreiden van de diensten. We willen dan ook graag enkele nieuwe services introduceren. Een van de nieuwe diensten die we nu kunnen aanbieden zijn: Cinemagraphs.

Cinemagraphs

Cinemagraphs zijn “levende foto’s” die bewegende en statische elementen in hetzelfde beeld combineren. Deze combinatie creëert een opvallend en elegant effect en speelt met de concepten beweging en tijd. Ook roept het een emotionele reactie op en trekt het zeker de aandacht. Deze punten zijn de sleutel tot het aantrekken van klanten.

Waarde toevoegen

Het effect hangt echter wel af van het onderwerp. Het is niet geschikt voor alle foto’s, maar voor de juiste foto’s kan het echte waarde toevoegen.

Is deze waarde verrijking ook iets voor uw beelden? Vraag naar de mogelijkheden!

Beelden: Floramedia Studio

want to share it with the world?