Garden Orchids wint Packaging Award

Goed nieuws! Een van de verpakkingen die wij in samenwerking voor onze klant Anthura hebben ontwikkeld, heeft de Packaging Awards 2018 in de categorie non-food gewonnen! 

Nominatie

De succesvolle samenwerking heeft zijn vruchten zeker afgeworpen. Met het ontwerp van HLO Creative Design Agency, de tuinorchideeën van Anthura en de door Floramedia ontwikkelde en geproduceerde verpakking is HLO met deze innovatieve verpakking genomineerd. De Garden Orchid vindt u onder de categorie non-food.

Verpakkingsontwikkeling

Met deze verpakking wil Anthura een mooi uitziende verpakking die tegelijk ook makkelijk in gebruik is. Deze verpakking is namelijk de 2.0 versie, de eerste verpakking was mooi, maar vergde net wat meer handling. Bij de nieuwe versie vouwt de gebruiker deze verpakking open, plaatst de pot erin en klaar! Dankzij het slim geplaatste uitgesneden lipje zakt de verpakking niet naar beneden, maar blijft nu perfect zitten. De plant in de tray of op de winkelvloer ziet er nu stijlvol verzorgt uit. Om de verpakking zo stevig mogelijk te maken, hebben wij deze geproduceerd op ons Green Kraft karton.

De Packaging Awards

Voor de derde keer werd dit jaar de Packaging Awards georganiseerd. Dit jaar werden er maar liefst 163 verpakkingen ingezonden. De jury, bestaande uit 36 experts, heeft 36 verpakkingen gekozen die voor de awards in aanmerking kwamen. De verpakkingen zijn ingedeeld in 12 verschillende categorieën. Op 15 maart 2018 zijn de winnaars bekend gemaakt, tijdens een gala in studio 21.

Garden Orchids

Met de Garden Orchid kan de eindconsument nu ook in de tuin genieten van orchideeën! Niet alleen in de zomer, ze zijn namelijk ook nog eens goed winterhard. Het assortiment bestaat uit 5 soorten: Cypripedium, Pleione, Calanthe, Blettila en de recentelijk gelanceerde soort Epipactis.

Wilt u ook een verpakking om de show mee te stelen? Wij gaan graag voor u aan de slag.

want to share it with the world?