Het bloembollenseizoen is in aantocht bij de Studio

Boodschapper van de lente

Sneeuwklokjes worden gezien als de eerste boodschapper van de aanstaande lente. En die is in aantocht: de sneeuwklokjes staan in bloei! Dat betekent voorjaarsbeelden schieten. Ons team van fotografen heeft zich hier dan ook vol op gestort de laatste tijd.

Fotogenieke plantjes

De sneeuwklokjes zijn op diverse manieren gefotografeerd. In bijvoorbeeld een tuin, in een mix met andere voorjaarsplanten of juist alleen met een zwarte achtergrond. Er zijn zoveel mogelijkheden! Sneeuwklokjes zijn dan ook erg fotogeniek. Alle beelden zijn weer te vinden in onze goed gevulde beeldbank.

Lentetuin

Op 1 maart begint de Lentetuin in Breezand, een 1.800m² grote bloemenshow met de mooiste bolbloemen in bloei. Naast verschillende soorten sneeuwklokjes worden er ook nieuwe en interessante tulpen en narcissen gepresenteerd. Elk jaar gaat een team naar de Lentetuin om de

nieuwe soorten te bekijken. Ook kiezen zij hier soorten die zij willen opkweken in de Picture Garden om te fotograferen. Het is toegankelijk voor iedereen, een must see voor iedere bloembollenfanaat!

Bent u op zoek naar fotografie van sneeuwklokjes of wilt u uw producten juist laten fotograferen? Neem contact met ons op!

want to share it with the world?