Nieuwe kamerplantenfotografie in gerestylede settings

Kamerplantenfotografie door Floramedia Studio.

Nieuwe kamerplantenfotografie beschikbaar in de beeldbank. Gemaakt door de Floramedia Studio.

On-demand en eigen planten

Naast on demand fotografie voor onze klanten, maakt de Studio ook regelmatig beelden van eigen planten in diverse settings. Dit kan bijvoorbeeld productfotografie, detailfotografie en styling zijn. Ook deze beelden die gemaakt worden, zijn te vinden in onze beeldbank.

Kamerplantenfotografie

Hoewel er geen specifieke verzoeken voor kamerplanten zijn binnengekomen, blijft onze Studio deze groene huisgenoten toch graag en regelmatig op beeld vastleggen. Recentelijk zijn er enkele veel voorkomende kamerplanten gefotografeerd in nieuwe, gerestylde settings. De soorten zijn:

Stijl en sfeer variatie

Buiten dat kamerplanten goed zijn voor onze leefomgeving en luchtkwaliteit geven ze ook gelijk een hele andere stijl en sfeer aan het interieur. Dat is mooi te zien in de beelden. Door verschillende planten te gebruiken en deze op andere plekken neer te zetten, krijgt de ruimte steeds een andere uitstraling.

Wilt u uw planten ook in zo’n stijlevolle setting gefotografeerd hebben? Ons team van fotografen en stylisten gaat graag voor u aan de slag!

want to share it with the world?