Botanical living met Floramedia Studio

Een nieuw project van Floramedia Studio: Botanical Living. Maar dit is niet de enige nieuwe uitdaging; er staan nog meer interessante projecten op onze wishlist voor de toekomst, onze studio is er klaar voor!

Fotoshoot met styliste

De fotostudio heeft recentelijk een fotoshoot met styliste Iris van der Meer gedaan. Iris werkt voor groene magazines zoals Buitenleven en heeft veel ervaring met redactionele en lifestyle shoots.

Shoot op locatie

Er is ditmaal gekozen om deze fotoshoot niet in onze eigen fotostudio te doen, maar op locatie. Dit geeft net een andere sfeer en feeling aan de foto’s. Er is een mooi, oud jaren ‘30 pand gekozen. Welke perfect bij deze setting past.

Cactussen en vetplanten in de hoofdrol

Samen hebben we het thema, de sfeer en de locatie bepaald. Omdat we meerdere verzoeken hebben ontvangen vanuit verschillende landen voor nieuwe foto’s van cactussen en vetplanten, was het heel duidelijk dat we deze plantengroepen in de hoofdrol wilden hebben.

Botanical living

Het is een prachtige productie geworden en de resultaten zijn verbluffend! Deze reeks afbeeldingen is ‘Botanical living‘ genoemd en is nu beschikbaar in onze Picture Library. Dit project is een mooie uitbreiding op ons portfolio.

Voor welke botanische trend zou u deze foto’s toepassen? U kunt ze direct bestellen via onze Picture Library.

Beeld: Floramedia Studio

want to share it with the world?