De nieuwste bloembollenfotografie beschikbaar!

Bloembollenfotografie

De bloembollenfotografie van dit voorjaar zit er bijna op! Aangezien afgelopen weken bijna alle soorten tegelijk gingen bloeien, hebben onze fotografen lange dagen moeten maken om alle soorten te kunnen fotograferen.

Ruimte in de kas

Komende weken zullen nog enkele laatbloeiende soorten gefotografeerd worden en dan kunnen we ons vervolgens volledig concentreren op alle overige plantensoorten. Want zo langzaamaan beginnen steeds meer vaste planten, bomen en heesters te bloeien. Alle planten die in onze kassen zijn gekweekt, zijn inmiddels naar buiten verplaatst op het containerveld en in de kas is ruimte gemaakt voor de tomaten en peperplanten.

Duo’s op de foto

Een aantal bordersfoto’s zijn gemaakt in de Keukenhof. De andere settings hebben plaatsgevonden in onze Studio. Ook hebben we wat nieuwe mixen toegevoegd als optie in de beeldbank, met name de duo’s. Een mooie toevoeging op uw verpakking als u bloemen als duo wilt verpakken en verkopen.

Beeldbank

Naar verwachting zullen volgende week alle nieuwste bloembollen beelden zijn toegevoegd aan onze Picture Library. Maar de meeste zijn reeds toegevoegd en in deze nieuwsbrief laten wij u graag enkele highlights zien!

want to share it with the world?