Update Green Trend Report

We hebben het al genoemd, maar binnenkort verschijnt de update van het Green Trend Report!

Het Green Trend Report

Een jaar geleden was het zover, de lancering van het Green Trend Report. Het eerste rapport voor de groenmarkt met trends, data en onderzoek. Een fantastische inspiratiebron en naslagwerk voor iedereen uit onze groene industrie. En nu, verschijnt er een update!

Trends, data en onderzoek

De verschillende beschreven mega, macro en micro trends hebben allemaal invloed op de toekomstige groene markt. Deze trends worden ondersteund door data, feiten en een onderzoek onder groen liefhebbende consumenten. Deze drie elementen, verwijzen continu naar elkaar en vormen een uniek en waardevol document.

Green Trend Journal

Vol trots laten wij u weten dat de update van het Green Trend Report, het Green Trend Journal zal gaan heten en binnenkort verschijnt. Deze update heeft een duurzaam thema en zal een verdieping maken op 5 trends uit het Green Trend Report. De 5 nano trends zullen worden ondersteund door datafeitjes; heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht hoeveel procent van alle levende organismen op aarde bestaat uit planten?

GTR in de markt

Sinds het Green Trend Report is uitgebracht, hebben we zoveel mooie en lovende reacties mogen ontvangen uit de Nederlandse en internationale groene markt. Met vele publicaties en interviews in binnen- en buitenlandse pers. Ook hebben wij veel succesvolle bloemen en planten concepten mogen maken voor onze klanten aan de hand van het Green Trend Report.

Wij kunnen niet wachten tot deze update uitkomt en zullen deze binnenkort vol trots aan onze mooie markt presenteren. Blijf op de hoogte voor meer nieuws.

want to share it with the world?