Foliedruk – De kroon op uw werk

Plantlabels met foliedruk van Floramedia

Wist u dat foliedruk een heel veelzijdige veredeling is voor uw producten?

Luxe uitstraling door foliedruk

Vroeger werd foliedruk alleen toegepast op hele exclusieve producten. Tegenwoordig is het zeer goed betaalbaar, maar geeft toch een exclusieve en luxe uitstraling. De folie kan namelijk heel subtiel worden aangebracht op uw verpakking. Zo laat u bepaalde onderdelen op uw label, potcover of plantverpakking extra in het oog springen.

Veelzijdig

Zelfs kleine letters en accenten kunnen met folie bedrukt worden. Wilt u andere aspecten extra laten uitkomen? Grote vlakken zijn ook gemakkelijk te bedrukken waarbij accenten vrijgelaten worden. Wilt u gebruikmaken van een andere druktechniek? Folie is erg goed te combineren met bijvoorbeeld pregen, een preeg is een kleine opdikking of verdieping in het materiaal.

Specialisten

Ons machinepark is uitgerust met enkele persen die uitermate geschikt zijn voor het drukken van folie. Met onze drukkers die echte specialisten zijn op dit gebied, leveren zij de kroon op uw werk.

De juiste kleur

Naast goud of zilver, zijn er talloze kleuren folie beschikbaar waar u uit kunt kiezen, in metallic of mat. Maar ook kleuren, zwart en wit kunnen toegepast worden als foliedruk in plaats van inkt. Er kan zelfs op holografische folie gedrukt worden, zo is er voor elke doelgroep en uiting de juiste soort en kleur beschikbaar.

Prijswinnende foliedruk

Een van onze klanten heeft dankzij het drukken met folie van Floramedia een eerste prijs gewonnen voor beste stand! In deze stand is een prachtige paarse folie gebruikt, die zo opviel bij het publiek dat zij een eerste prijs in de wacht sleepten.

Kom eens kijken naar de mogelijkheden en kleuren van foliedruk bij Floramedia voor de kroon op úw werk.

want to share it with the world?