Exclusieve verpakking voor exclusieve rozen – Meijer Roses

Meijer Roses exclusieve verpakking

La Grande rozen Meijer Roses

Meijer Roses heeft dit jaar haar nieuwste en meest exclusieve rozenlijn ‘La Grande’ geïntroduceerd, speciaal geselecteerd voor het topsegment. Bij deze toprozen hoort ook een verpakking die de rozen optimaal beschermt. Waarbij het exclusieve karakter van de rozen niet verloren gaat en daarbij duurzaam is. Aan Floramedia de taak om een geschikte bloemenverpakking te ontwikkelen. Naast het ontwikkelen van een een passende verpakking heeft Floramedia ook het design gemaakt en het drukwerk verzorgd.

Prototype-ontwikkeling

Voorafgaand zijn er duidelijke briefings opgesteld om de mogelijkheden en de wensen vast te stellen. Zo moet de verpakking zowel duurzaam als stevig zijn, maar welk materiaal past hier het beste bij? En in welke vorm komen de rozen het best tot hun recht? Door de afdeling productontwikkeling van Floramedia zijn dan ook een aantal prototypes gemaakt die steeds verder zijn doorontwikkeld om tot het beste resultaat te komen.

Duurzaam en paars

De verpakking is gemaakt van een duurzaam kraft materiaal met een paarse bedrukking waarop duidelijk de naam van de rozen staat. De paarse kleur – welke de huisstijlkleur is van Meijer Roses – komt terug aan de binnenkant en geeft een mooi contrast met de bloemen. Hier is ook meer informatie over het bedrijf en de rozen te vinden samen met een verwijzing naar de social mediakanalen.

Unieke verpakking in de rozenmarkt

De zoektocht naar de ideale verpakking heeft geleid tot een unieke verpakking in de rozenmarkt die op en top bescherming biedt. Floramedia heeft hier dan ook patent op aangevraagd; de rozen zitten zo goed vast waarbij er geen concessies gemaakt hoefden te worden op de kwaliteit van de rozen. Zij kunnen nu niet naar beneden zakken of er van boven uitsteken. De eerste reacties uit de markt zijn erg positief.

Met deze verpakking van Floramedia kan Meijer Roses gegarandeerd haar toprozen in hoogste kwaliteit leveren. Bent u ook op zoek naar een verpakking die de hoge kwaliteit van uw producten garandeert? Vraag naar de mogelijkheden.

want to share it with the world?