Trek de aandacht van de klant met foliedruk

Trek de aandacht van de klant met foliedruk van Floramedia

Hoge attentiewaarde door foliedruk

Een van de belangrijkste effecten van foliedruk is de meerwaarde die het krijgt. Het geeft een hele luxe uitstraling aan uw product. Dit kunt u al bereiken door subtiele details. Immers alles wat standaard is en niet bereikt kan worden door drukken met inkt, geeft u extra attentiewaarde.

Luxe plant

Zo kunt u bijvoorbeeld uw premiumlijn laten opvallen met foliedruk ten opzichte van een andere lijn. U kunt ervoor kiezen het woord premium of de naam van uw lijn in een gouden folie of zilveren folie te laten drukken. Deze veredelingstechniek maakt ook dat plantenverpakking er luxer uit zien. Als een klant uit twee precies dezelfde orchideeën kan kiezen, met hetzelfde label, waarbij de ene opvallende elementen heeft door foliedruk, zal hij eerder voor het luxe uitziende groene product kiezen. We zijn vaak geneigd te kiezen voor de verpakking die er het aantrekkelijkst uit ziet en het meest opvalt.

Voorbeelden

Er zijn vele voorbeelden te noemen waar u foliedruk op kunt toepassen, bedenk het maar en er kan folie op gedrukt worden. Zoals:

Ook op dagelijkse producten is er veel folie te vinden, denk aan verpakkingen van tandpasta, make-up of op etiketten op flessen. Op welke verpakkingen ziet u folie nog meer voorbij komen? Daarbij kan het toegepast worden als beveiliging van producten: het maakt een product niet kopieerbaar.

Duurzame techniek

Foliedruk geeft niet alleen waanzinnige effecten, maar het is ook een milieuvriendelijk proces doordat er niet met chemicaliën gedrukt wordt. Na het drukken verzamelen wij alle folierestanten en leveren deze gescheiden aan aan de afvalinzamelaar. U heeft bij Floramedia de keuze uit kleine en grote oplages. Het is uiteraard ook perfect te combineren met de biomaterialen die Floramedia aanbiedt.

Welke producten of lijnen wilt u laten opvallen? Kies voor de foliedruk van Floramedia.

Beeld: Floramedia, Vreugdenhil Bulbs & Plants

want to share it with the world?