Nieuwe leliefotografie

Recentelijk kreeg Floramedia Studio de vraag vanuit het Verenigd Koninkrijk naar nieuwe beelden van lelies. In de drukke agenda met het fotograferen van de andere planten die precies in bloei stonden, was nog een gaatje vrij voor de lelies. Tussen het fotograferen door heeft de tuinman ze goed verzorgd tijdens de warme dagen, zodat de bloemen stralend op beeld staan.

Compacte lelies

De lelies die zijn gefotografeerd, zijn compact groeiende lelies. Dus deze zijn niet alleen geschikt als snijbloem, maar kunnen ook prima in een pot of in de tuin. De lelies die recentelijk zijn gefotografeerd, zijn de volgende soorten:

Uiteraard vindt u naast deze leliesoorten, nog vele andere soorten en beelden in onze uitgebreide beeldbank.

Lelie op de bloemenagenda

De lelie staat dan ook deze maand op de bloemenagenda van Bloemenbureau Holland: “Deze maand staat de imposante lelie in de spotlight. Een bloem met een grote verscheidenheid aan verschijningsvormen en dito symboliek.” Deze veelzijdige bloem sluit aan op elke gelegenheid en is thuis in ieder interieur.

Bent u op zoek naar fotografie van bloemen of planten? Deze kunt u bestellen in de Floramedia Picture Library.

Beeld: Floramedia Studio

want to share it with the world?