Actie in de webshop – FLPR rozenlabels in de aanbieding

Rozenlabels in de actie!

FLPR rozenlabels met 50% korting

De zomeractie is net afgelopen, tijd voor een nieuwe aanbieding voor u. Vanaf 16 juli kunt u profiteren van een mooie korting op alle FLPR rozenlabels. Alle FLPR labels die wij in voorraad hebben en u op de webshop vindt, koopt u met een korting van maar liefst 50% op de standaard webshopprijs!

De actie

Wanneer u de actieproducten wilt aanschaffen, selecteerd u deze eenvoudig en voegt ze toe aan uw winkelmandje. Als u bent ingelogd ziet u dat de 50% korting hier automatisch wordt verwerkt en zichtbaar is bij de totaalprijs.

171 verschillende labels

Er zijn maar liefst 171 verschillende soorten rozenlabels beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de Rosa Perkroos ‘Hansestadt Rostock’®, Rosa Nostalgische Theehybride ‘Voyage’ ®, Rosa Floribunda roos (Trosroos) ‘Rosali’® en nog veel meer.

Labels en stokjes

De labels gaan per 500 in een doos of u kunt een bundel kiezen van 50 stuks. Naast deze rozenlabels kunt u ook de benodigde stokjes vinden voor uw plantenlabels in de gewenste soort, kleur en materiaal.

Tussen 16 juli en 16 september

De actie loopt tussen 16 juli en 16 september, dus u heeft ruim de tijd om uw benodigde labels aan te kopen. Ga snel naar onze webshop en bestel deze FLPR rozenlabels.

want to share it with the world?