PureBlooms® verpakking voor luchtzuiverende gerbera’s

Potcoverontwerp voor Florist Holland

PureBlooms® pure air, pure happiness

Voor de luchtzuiverende gerbera’s in de PureBlooms® lijn van Florist Holland heeft Floramedia een bijpassende duurzame potcover ontworpen. De Gerbera is van alle bloeiende planten namelijk de plant die het meeste “dagelijkse” schadelijke gassen afbreekt. Dit zijn bijvoorbeeld chemische stoffen die komen uit vloer- en muurbedekking, verf, kleding en meubels in het huis. Buiten de luchtzuiverende kwaliteiten, geven PureBlooms® mensen ook een geluksgevoel. Ze brengen blijdschap en energie en zijn beschikbaar in verschillende vrolijke kleurtjes.

De B500 verpakking

Bij zo’n natuurlijke, luchtzuiverende plant die met liefde is gekweekt, hoort natuurlijk een bijpassende verpakking. Floramedia heeft hierin een aantrekkelijke en duurzame potcover gemaakt die het PureBlooms® verhaal helemaal compleet maakt. Om de planten optimaal te beschermen is gekozen voor een duurzaam maar stevig materiaal. Dit materiaal noemen wij B500. Het is daarbij licht vochtbestendig en heeft een mooi kraftlook gevoel. Het is gemaakt van 100% hernieuwbare bronnen en is biodegradable.

Verpakking beschermt

De plant komt mooi uit in de verpakking door het mooie contrast van de kleur en het kraft. Dit is goed te zien doordat de gerbera voor een deel uit de verpakking steekt en de consument kan zien wat voor mooie plant hij of zij aanschaft. Daarnaast beschermt de verpakking de plant ook goed door het stevige materiaal. Deze vorm is speciaal ontworpen door Floramedia voor Florist Holland.

EC-click

De potcover heeft een handige sluiting aan de achterkant, Floramedia’s EC-click sluiting. Door voor deze sluiting te kiezen, hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van lijm, maar wordt de potcover eenvoudig in elkaar “geklikt”. Makkelijk in verwerking en een duurzame oplossing dus!

Wilt u ook een duurzame verpakking voor uw plant? Floramedia biedt verschillende mogelijkheden.

want to share it with the world?