De EC-click sluiting – kartonnen potcovers zonder lijm

EC-click

Floramedia heeft een slimme oplossing bedacht om op een eenvoudige manier potcovers in elkaar te zetten die gemaakt zijn van karton: de EC-click (easy) sluiting. De sluiting werkt als een soort ritssluiting: u klikt beide zijden in elkaar en voilà de potcover is klaar voor gebruik en uw plant is stevig verpakt.

Oplossing voor kartonnen potcovers

Terwijl er voor plastic materiaal al talloze oplossingen zijn om een potcover te sluiten zonder lijm, was dit er nog niet echt voor karton. Karton heeft zijn eigen eisen, en vraagt dan ook om een aangepaste sluiting. Onze product ontwikkelaars gek zijn op uitdagingen, en zijn dan ook aan de slag gegaan met dit “probleem”.

Welke vorm wilt u?

De potcover zelf kan natuurlijk in verschillende vormen en maten gedrukt worden. Zoals een ronde vorm, hoger aan de achterkant of een golvend patroon. Net wat bij uw huisstijl past, of wellicht wilt u eens wat anders proberen. Recentelijk hebben we deze sluiting toegepast op de potcover voor Florist Holland.

Duurzaam

Extra fijn, de EC-click sluiting is voor iedereen beschikbaar. Een goede oplossing als u voor een duurzamere oplossing wilt kiezen! Zoals de potcover voor de duurzaam gekweekte PureBlooms® gerbera’s van Florist Holland. Daarbij kunnen wij de duurzame materialen B500 en Eco35 gebruiken voor uw potcover en uiteraard is een sluiting zonder lijm altijd duurzaam!

Klinkt dit als de oplossing voor u? Komt u eens kijken naar de mogelijkheden.

want to share it with the world?