Uw producten in kerstsfeer!

Het is weer zover, we mogen weer gaan nadenken over onze kerstuitingen! Welke plantenetiketten, verpakkingen of banners wilt u in een kerstthema uitbrengen?

Verpakkingen voor de feestdagen

Heeft u al gedacht aan verpakkingen of potcovers in het thema kerst? Uw huidige drukwerk kan hierop aangepast worden, of wij kunnen met een nieuw themaconcept voor u komen. Compleet met fotografie op maat en professioneel  geschreven teksten, die exact uw doelgroep aanspreken. Zoals deze sfeervolle kerstfoto’s, die allemaal in onze beeldbank te vinden zijn!

Vintage labels

Of wat dacht u van speciale vintage labels voor kerst of oud en nieuw. Om alles compleet te maken, kunt u de aankleding in uw winkel afstemt op de feestdagen en uw uitingen. Wij kunnen hiervoor elke gewenste banner of andere promotiematerialen creëren en prodceren.

Kerstconcept

Een mooi voorbeeld van een complete kerstlijn, is de themalijn “Cozy” van Decorum. Het eerste grote groepsconcept, bestaande uit verpakkingen, labels, emmersleeves en verkooptafelaankleding voor in tuincentra. Het sluit mooi aan op het basisconcept en is duidelijk herkenbaar in de retail.

Wees er op tijd bij

Om te zorgen dat uw product het proces van creatie, opmaak, drukken en verzending op tijd doorloopt, kunt u hier vast over nadenken en een afspraak met ons inplannen. Wij denken graag met u mee zodat ook uw producten klaar zijn voor de feestdagen.

want to share it with the world?