‘Luxe Plant Collection’ van Mas de Valero: unieke labels voor unieke planten

Een label is de beste manier om in de winkel de aandacht te vestigen op de plant en de interesse te wekken van potentiële kopers.

Diverse druk- en afwerkingstechnieken

Bij Floramedia ontwerpen en produceren we al meer dan 40 jaar labels voor planten. Innovatie zit ons in het bloed. Zo kunnen wij u diverse druk- en afwerkingstechnieken bieden, zoals de TTTC-techniek als finishing touch op uw drukwerk. Bij de TTTC-techniek wordt een glanzende of matte laklaag over het materiaal aangebracht. Zo creëren we een verrassend en uniek effect!

TTTC-techniek

De TTTC-techniek kan worden toegepast op verschillende oppervlakken en materialen: labels van kunststof, kartonnen verpakkingen voor bijvoorbeeld bloembollen of rozen of bijvoorbeeld en zaadzakjes. Door de glanzende en matte laag goed te combineren, kunnen we nieuwe ontwerpen maken die zich van andere onderscheiden. We helpen u om het ontwerp uit te werken, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Wat weer tot hogere omzetcijfers kan leiden.

‘Luxe Plant Collection’

Een voorbeeld van deze techniek hebben wij toegepast op labels die hebben ontworpen voor het Spaanse tuincentrum Mas de Valero. Voor

deze collectie, die de ‘Luxe Plant Collection’ is genoemd, hebben we de TTTC-techniek gebruikt om een contrast tussen glanzend en mat te creëren. Daarnaast hebben we een metallic afwerking vervaardigd die naderhand is voorzien van een opdruk: een mooie combinatie van verschillende technieken.

Verfijnd vleugje glamour

Het resultaat is een label van hoge kwaliteit dat luxe uitstraalt. Het label is ideaal voor de verkoop van de allerbeste planten, omdat het een verfijnd vleugje glamour aan de plant geeft. De ‘Luxe Plant Collection’ van Mas de Valero bestaat uit een hoogwaardige collectie fruitplanten en kleine palmbomen die er schitterend uitzien, wat juist zo typerend is voor dit tuincentrum. Een speciale collectie plantenetiketten voor een klant die op zoek is naar een eersteklas product met een eigen persoonlijkheid.

Bij Floramedia zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om de producten aan de uiteindelijke klant te presenteren en de klant informatie te geven over deze producten. Daag ons uit om een uniek concept te bedenken voor uw planten, u zult versteld staan!

want to share it with the world?