Een onderscheidende visuele identiteit

Na het produceren van uw topproduct zit uw werk erop, het is tijd voor een onderscheidende visuele identiteit aan de hand van een uniek design. De designproducten van Floramedia omvatten bijvoorbeeld plantenetiketten op maat, verpakkingsoplossingen en stevige potcovers in alle soorten en maten.

Understand

Een goed creatief concept begint met een helder beeld van uw bedrijf; zo kan er een duidelijke boodschap worden verteld in uw concept. In de eerste fase van het proces zijn er veel vragen. We willen graag een zo duidelijk mogelijke briefing kunnen opstellen om precies te kunnen ontwerpen waar u naar op zoek bent. Wat is uw wens, welke (print)producten zijn er allemaal nodig, gaat het om nieuw drukwerk of een gewijzigde herdruk, wie is de doelgroep, welke mogelijkheden zijn er in de markt? Bij dit gesprek is uw eigen contactpersoon aanwezig en iemand van het creatieve team.

Create

Nadat wij samen met u alle vragen hebben doorgesproken en uw wens duidelijk is, gaat ons creatieve team aan de slag. Het team, bestaande uit grafische vormgevers en een Art Director, gaat aan het werk om hun creatieve ideeën uit te werken. Zij brainstormen samen en werken de ideeën uit in (digitale) moodboards om de juiste sfeer en kleurstellingen te bepalen. Deze impressies worden steeds verder samengevoegd, verder uitgedacht en aangepast, tot concrete voorstellen. Deze voegen zij samen in een schetsboek voor u.

Produce

Wanneer het schetsboek helemaal gereed is, presenteren wij deze aan u. Wij kunnen zo uitgebreid vertellen welke keuzes we hebben gemaakt en waarom deze ideeën bij uw groene product passen. Uw favoriete ontwerp gaan wij dan helemaal uitwerken tot een compleet concept. Wanneer we allemaal tevreden zijn over het eindresultaat, maken wij de producten drukgereed. Waarna onze drukkerij van start gaat om uw cappers, etiketten en plantenverpakkingen te drukken.

Wilt u eens komen praten over een concept voor uw bedrijf? U bent van harte welkom.

want to share it with the world?