Productlanceringen Four Oaks 2018

four-oaks-2018-productlanceringen-floramedia

Floramedia UK heeft tijdens Four Oaks 2018 twee interessante nieuwe producten gelanceerd. De beurs in Cheshire, Engeland is met 300 standhouders onder 17.000m2 glas een belangrijk evenement voor de Britse horticulturele sector, dat zowel retailers als kwekers uit het Verenigd Koninkrijk en Europa aantrekt.

Four Oaks 2018: thema’s en trends

De reductie voor het gebruik van plastic blijft een sterk en belangrijk thema. Het Floramedia-team gaat graag in gesprek met zowel grote als kleine retailers en telers over dit onderwerp. Bezoekers van onze stand werden geïnformeerd en geïnspireerd over het aanbod van alternatieve materialen in het assortiment van Floramedia.

Twee nieuwe producten gelanceerd

Naast het presenteren van onze creatieve ontwerp- en contentservices en nieuwe introducties voor de Engelse voorraadartikelen, zag 2018 de lancering van twee nieuwe ontwikkelingen van Floramedia tijdens de beurs:

Multi-Slot

Multi-Slot van Floramedia is een innovatieve nieuwe toepassing voor potten die:

  • een label op zijn plaats houdt;
  • één bevestiging mogelijk maakt voor meerdere pottypes;
  • en het mogelijk maakt voor het gebruik van een dunner materiaal.

Hierdoor is er minder plastic benodigd, zonder afbreuk te doen aan de grootte en functie.

my.floramedia.com

Floramedia’s nieuwe, eenvoudig te gebruiken online proofingtool is de eerste functie die wordt gelanceerd als onderdeel van my.floramedia.com. Het online platform bevat een reeks tools die zijn ontworpen om het kopen van labels nog eenvoudiger te maken. Daarnaast zorgt my.floramedia.com voor een meer interactieve en efficiënte manier van werken met onze klanten.

Met welk product zou u graag willen werken? We gaan graag met u in gesprek.

want to share it with the world?