Multi-Slotlabels; nieuw, innovatief en duurzaam

Nieuw bij Floramedia: de Multi-Slot!

Multi-Slot

Multi-Slot is de nieuwe, innovatieve oplossing voor potlabels ontwikkeld door Floramedia. Het Multi-Slotlabel past namelijk op het grootste deel van de beschikbare plantenpotten met een etiketsleuf aan de rand van de pot. Door het vernieuwende ontwerp van de Multi-Slotlabels is het label gemakkelijk te bevestigen en blijft deze stevig vast zitten.

Eén label voor verschillende potten

De productontwikkelaars van Floramedia hebben gezien dat er veel potten zijn met verschillende maten sleuven, dat is niet zo handig. Zo heeft u voor elke pot een ander formaat ‘klik’ nodig. Daarom zijn zij gaan kijken naar een manier om een plantenetiket te produceren dat breedt inzetbaar is voor de verschillende potmaten. Het Multi-Slot label is te verkrijgen in de formaten standaard en large, zodat u altijd uit de voeten kunt.

Duurzaam

Naast de slimme functionaliteit van het product, is ook gekeken om dit een duurzamer label te maken. Er is gekozen voor een dunner materiaal, zonder in te leveren op kwaliteit en stevigheid. Daarbij hoeft u dus maar één soort plantenetiket te bestellen, waardoor u verspilling kunt voorkomen.

Voordelen

Voordelen van het Multi-Slot label:

  • Een product voor verschillende etiket sleuven
  • Duurzamer; maar één label nodig en dun materiaal
  • Gemakkelijk te gebruiken door het ontwerp

Het voordeel voor kwekers en telers is dat het Multi-Slot label op meerdere pot formaten past en u daarom op een gemakkelijke en snelle manier uw labels kunnen laten produceren en bestellen.

Bent u benieuwd naar wat het Multi-Slot label voor u kan betekenen? Neemt dan contact op met Floramedia, wij laten u graag de mogelijkheden zien.

want to share it with the world?