Vraag uw Green Trend Report aan

Wilt u ook een Green Trend Journal ontvangen?

Green Trend Journal 2019

Na het succesvolle Green Trend Report, welke in 2017 is gelanceerd, heeft Floramedia dit jaar het Green Trend Journal 2019 uitgebracht. Het journal is een opvolging op het report en gaat dieper in op vijf nanotrends voor de groenmarkt. Deze zijn verzameld door Art Director Judith Klute en haar creatieve team. Aangevuld met prachtige, duurzame projecten en bijpassende datafeiten.

Een groene revolutie

Data en trends vormen de ideale combinatie voor het creëren van nieuwe groene labels, concepten en merken. Er is een groene revolutie gaande, met een nieuwe generatie consumenten die andere ideeën, wensen en verlangens hebben. Er wordt inspiratie gehaald uit groene blogs en Instagram en producten worden gehypt via social media.

Aandacht voor product en verpakking

Bij een veranderende consument is ook aandacht voor het product en de verpakking nodig. Minder materiaal en van duurzame afkomst. Producten moeten gerecycled (kunnen) worden of krijgen een tweede leven. Daarom in deze trendupdate van het Green Trend Report veel aandacht voor recycling, upcycling en de schoonheid van duurzame materialen.

Uw eigen journal

Het Green Trend Journal is beschikbaar in papier en vanaf nu ook digitaal verkrijgbaar. U kunt uw eigen journal bestellen door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen. Wanneer u alles heeft ingevuld, vindt u op dezelfde pagina – linksonderin – een downloadknop. Zo kunt u gemakkelijk het journal opslaan en vaker bekijken.

Meer weten? We praten graag met u verder.

want to share it with the world?