Uitgebreide video verslaggeving van GuíaVerde.com op Iberflora 2018

Iberflora: Planten, videoreportages en de herkenbare sneakers van het Floramedia team.

Iberflora 2018

Iberflora is de belangrijkste Spaanse, groene handelsbeurs die van 3 tot 5 oktober in Valencia plaatsvond. Floramedia Spanje en Portugal waren zoals elk jaar ook weer van de partij, met de nieuwste producten en diensten voor de groenmarkt. Deze werden gepresenteerd aan de meer dan 700 exposanten, waaronder tuincentra, kwekers, bloemisten, tuinarchitecten en leveranciers.

GuíaVerde.com 4.0

Recentelijk is het nieuwe platform GuíaVerde.com 4.0 gelanceerd. In deze versie speelt video een grote rol. Om deze mogelijkheden te tonen, werd de stand van Floramedia omgetoverd tot een echte tv-set, met een compleet team van cameramensen, journalisten, redacteuren en diverse technische stafleden.

Op de set

Tijdens Iberflora werden veel relevante Spanjaarden uit de groene markt geïnterviewd zowel op de beursvloer als op de set van floramedia. GuíaVerde.com werd ook uitgezonden vanuit alle paviljoens van de vakbeurs, om de kijkers van het platform de sfeer van Iberflora te laten proeven. De bezoekers die naar de stand van Floramedia kwamen, konden live zien hoe alle video-editors werkten, precies zoals bij een televisiezender. Alle video’s werden direct geüpload naar GuíaVerde.com en naar de social mediakanalen van het platform: YouTube, Facebook en Twitter.

Multi-Slot

Naast de nieuwe GuíaVerde.com presentatie, werd de stand van Floramedia druk bezocht met geïnteresseerden die meer wilden weten over de gedrukte innovaties. Zoals potcovers en de recentelijk in de markt geïntroduceerde Multi-Slotlabels.

Potcovers

Floramedia Spanje heeft de laatste tijd aan een aantal potcover-projecten gewerkt. Potcovers worden steeds populairder in Spanje; er is dan ook een stijging te zien in het gebruik van het promoten van de plant op het uiteindelijke verkooppunt. Voornamelijk bij planten die op het moment van verkoop nog geen bloemen of fruit dragen. De innovative Multi-Slotlabels passen op de meeste van de beschikbare plantenpotten met een etiketsleuf aan de rand van de pot. Het innovatieve ontwerp van de Multi-Slotlabels zorgt ervoor dat ze erg makkelijk verwerkbaar zijn en stevig op hun plek blijven zitten.

Heeft u de beurs bezocht of wilt u meer informatie over onze (print)producten of GuíaVerde? Aarzel niet en neem contact met ons op!

want to share it with the world?