Tijd voor de herfst met de herfstmix fotografie

Planten in de herfsttuin

De herfst is begonnen, dit betekent verandering in de natuur. De groene bladeren van de bomen veranderen langzaam naar de bekende herfstkleuren, maar ook andere planten in de tuin krijgen nu de kans om te bloeien. Met de juiste herfstplanten, gaat de consument kleurrijk het najaar in. In het najaar beginnen er andere planten te bloeien dit geeft ons de kans om vrijwel het gehele jaar bloeiende planten in onze tuin te hebben staan en zijn in de herfst en winter echte eyecatchers in de tuin.

Herfstbloeiers

Bij de juiste herfstbloeiers, hoort ook het perfecte beeld. De Studio van Floramedia heeft diverse herfstmixen gecreëerd en gefotografeerd. Deze mixen zijn in pot gefotografeerd en geheel in herfststijl. De mix bestaat dan ook uit planten met vrolijke combinaties, op kleur gesorteerd en dus perfect voor op het terras of balkon, met planten zoals viola, heuchera en gaultheria. Alle gemaakte herfstmix foto’s zijn te vinden in de Floramedia Beeldbank.

Herfstmix fotografie

Met de herfstmix foto’s kunt u de consument een mooi beeld geven hoe de planten eruit zullen zien in de herfsttuin in combinatie met misschien wel andere planten uit uw assortiment. Enkele mixen die wij hebben gemaakt en gefotografeerd, zijn:

  • Viola, Brassica, Solanum pseudocapsicum, Calluna, Capsicum, Calocephalus
  • Sedum, Senecio, Brassica, Gaultheria, Calluna
  • Heuchera, Gaultheria, Calluna, Calocephalus

4 tips voor een mooie herfsttuin

  1. Kies als basis voor een groenblijvende vaste plant
  2. Kies een aantal mooie herfstbloeiers zoals herfstasters en de zilverkaars (Cimicifuga)
  3. Combineer deze verschillende vaste planten in een pot, border of natuurlijk in de volle grond
  4. Maak een mix van hoge en lage planten voor een speels effect

Binnenkort worden er nieuwe herfstmixen in borders gefotografeerd, dus houd onze beeldbank in de gaten!

Bent u op zoek naar fotografie van bloemen of planten die perfect bij de herfst passen? Deze kunt u bestellen in de Floramedia Picture Library.

want to share it with the world?