Goed voorbereid op het voorjaar in de boomkwekerij

Nieuwe producten voor een nieuw seizoen van de boomkwekerij

Als het voorjaar begint, willen veel consumenten de tuin weer in én deze direct ook flink aanpakken. Met het oog op deze periode, bent u al volop bezig de voorbereidingen. Zorg dat ook u tijdig over uw informatiedragers nadenkt, voor een optimale start van het seizoen.

Presentatie voor uw sierteeltproducten

Het voorjaar is hét moment om uw producten zo optimaal mogelijk in de markt te zetten. U doet er alles aan om een kwaliteitsproduct te kweken. Wij kunnen u helpen om uw product zo goed mogelijk te presenteren. Zo kunnen wij meedenken over de algehele uitstraling van uw producten zodat deze in samenhang gepresenteerd kunnen worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan plantenlabels of tafelbanners voor uw heesters, bomen of sierplanten. Uiteraard is het altijd mogelijk de standaard boomlabels te bestellen via de webshop. Zo zijn er onder andere labels voor bomen en heesters, vaste planten en waterplanten.

Opvallen op de beurs

Staat u op een beurs? Dan wilt u opvallen en de bezoekers aanspreken. Of dit nou een kleine stand is of een hele grote; met de juiste presentatie van uw beursstand trekt u zeker de aandacht. Wij kunnen een prachtig ontwerp voor u maken, geheel aangesloten op uw huisstijl. Maar ook als uw producten op een handelsbeurs of veiling staan, wilt u opvallen tussen de vele andere producten. Om dit te bereiken kunt u kiezen voor een geheel eigen ontwerp om zo een uniek product te leveren.

Onderscheiden door de kracht van online

Ook online wilt u uw producten op de best mogelijke manier presenteren. Heeft uw bedrijf al een website waarop u uw producten kunt laten zien? Op uw eigen website kunt u geïnteresseerden uitgebreid informeren over uw bedrijf en producten. Aangevuld met verzorgingstips, recepten of de oorsprong van de plant of boom. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste combinatie tussen on- en offline.

Onderzoek voor een beter resultaat

Hoe reageert uw klant op uw verpakking of logo? Waarin is uw klant geïnteresseerd? Of hoe ziet de markt voor uw product er op dit moment uit? Om uw product zo goed mogelijk te presenteren kunt u kiezen voor marktonderzoek. Met een goed beeld van de markt en van uw doelgroep komen producten nog beter tot zijn recht. Floramedia helpt u in te spelen op deze veranderingen en behoeftes, door samen met u uw label of verpakking aan te passen naar de wensen van deze tijd.

Zorg dat ook u voorbereid bent en laat u verrassen door de mogelijkheden. Neem contact met ons op om te kijken wat wij u kunnen bieden.

Delen via social media: