Online plantenetiketten goedkeuren in my.floramedia

My.Floramedia

My.floramedia is het nieuwe online portaal dat u helpt om eenvoudig en sneller uw drukproeven goed te keuren. Ontdek het gemak van My.Floramedia en meld u aan bij uw contactpersoon. Dit nieuwe systeem van Floramedia bespaart u veel tijd en moeite: miscommunicatie over uw drukproeven behoort straks tot de verleden tijd en het goedkeuringsproces wordt versneld.

Voordelen op een rij

  • Online uw drukproeven overzichtelijk bij elkaar op één centrale plek
  • Nauwkeurig uw producten beoordelen met behulp van de zoomfunctie
  • Direct online wijzigingen doorgeven met de aanwijsfunctie
  • Alle communicatie over uw drukproef op één plek

Bekijk hier hoe het werkt:

Reacties van onze klanten

Inmiddels werken de eerste klanten met het nieuwe portaal en hebben we de volgende reacties al mogen ontvangen: “Het is overzichtelijk, ik kan makkelijk de weg te vinden.” “Een mooi programma, goede ontwikkelingen! Ik vind het fijn werken.”

Trade Fair

Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer kunt u meer te weten komen over My.Floramedia. Vraag ernaar bij het Floramedia team. Ook kunt u op onze beursstand terecht voor meer informatie over duurzame materialen en oplossingen. Zien we u daar? U vindt ons op standnummer 11.10 in hal 2.

Ook My.Floramedia proberen? Plan een afspraak in of bezoek ons op de Trade Fair.

want to share it with the world?