Bereik de consument met Tuinen.nl

Naast het bedienen van de zakelijke markt, zijn wij ook actief op de consumentenmarkt met onze website Tuinen.nl. En daar kunt u als klant van Floramedia van profiteren!

Met Tuinen.nl bereikt u vele plantenliefhebbers

Op het platform bieden wij informatieve artikelen, praktische tips, stap voor stap instructies, knutsel- en klusinspiratie, recepten, blogs, styling over bloemen en planten en nog veel meer. Op Tuinen.nl vindt u de nieuwste trends voor binnen en buiten. Met een bereik van bijna 1,5 miloen unieke bezoekers op jaarbasis, is het een van de grootste blogsites over natuur- en tuinonderwerpen. De site heeft dus veel bezoekers met verschillende doelen maar zijn allemaal geïnteresseerd in groen.

Wat kan Tuinen.nl voor uw bedrijf betekenen?

Naast het informatieve karakter voor bezoekers, beschikt Tuinen.nl over een testpanel. Dit testpanel bestaat uit meer dan 1.000 tuinliefhebbers en bezoekers van Tuinen.nl en kan worden ingezet voor uw bedrijf. De panelleden vallen in de leefdtijdscategorie tussen de 18 en 90 jaar.

Vragen die u aan het testpanel kunt voorleggen, zijn bijvoorbeeld:

  • Ik wil een nieuwe plant kweken. Welke variëteit zou u het liefste in het tuincentrum terugzien?
  • Welke afbeelding kan ik het beste op mijn plantenlabel plaatsen?
  • Welke eigenschappen vindt u belangrijk bij het uitkiezen van een nieuwe kamerplant?
  • Ik wil een nieuw logo voor mijn bedrijf. Gaat uw voorkeur uit naar ontwerp A of B?

Consumentenonderzoek

Floramedia heeft middels deze consumentenonderzoeken al veel kennis, ervaring en expertise opgedaan in onze markt. Er zijn vele soorten onderzoek die wij voor u kunnen verrichten. Zo kunnen wij zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek te doen in de groene markt. Om erachter te komen welke soort onderzoek bij uw onderzoeksvraag past, gaan wij graag met u in gesprek om de briefing door te nemen. Aan de hand van deze briefing stellen wij een plan van aanpak op en kunnen voor u aan de slag.

Adverteren

Tuinen.nl biedt ook een mooie plek om uw product of dienst te promoten. Hier zijn verschillende opties voor. Zo kunnen wij in samenwerking met u een advertorial schrijven waarin uw product of dienst wordt uitlicht. Deze kunnen wij daarbij ook meenemen in onze nieuwsbrief waarop meer dan 15.000 lezers zijn geabonneerd. In onze nieuwsbrief kunt u ook adverteren met een banner. Goede opties om direct de eindconsument op een laagdrempelige manier aan te spreken en te enthousiasmeren voor uw product.

Meer weten over wat Tuinen.nl voor u kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.

want to share it with the world?