Bereik uw klanten online en offline met een advertentie op maat

Buiten het verkooppunt zijn er verschillende manieren om uw klant te bereiken. Advertenties bieden een bron van uitkomt, u kunt nu heel gericht adverteren en meten wat dit nou precies oplevert.

De kracht van adverteren

Bij een wereldwijd onderzoek door het GFK zijn 20.000 consumenten gevraagd welke factoren het meeste invloed hebben op hun aankoopbeslissing. Naast de mooiste plant, een aantrekkelijk plantenlabel of een opvallende verkooptafel zijn er meer factoren die een klant kunnen beïnvloeden bij hun aankoop van groen: advertenties.

Bijna een derde van de ondervraagden noemen tv- en printreclames, als grootste invloed op hun aankoopbeslissing. Voor 29% van de ondervraagden is online reclame de grootste factor. Een diepere analyse van de ondervraagden wijst uit dat bij de Leading Edge Consumers (dit zijn early adopters, beïnvloeders en overtuigde kopers), maar liefst 58% zich laat beïnvloeden door reclames op tv, in print of online.

Uit het onderzoek blijkt ook de cijfers nog steeds stijgen bij het doen van een aankoop via een digitale advertentie. Van alle respondenten doet 13% meer aankopen via een online advertentie dan het voorgaande jaar. Onder de leading Edge Consumers wordt dit zelfs 31% vaker gedaan.

Waarom kiezen voor media-advertenties?

Media-advertenties zijn innovatief, breed inzetbaar en een onmisbaar middel tegenwoordig. Dat blijkt ook uit de cijfers van het GFK. Er zijn hier dan ook vele mogelijkheden voor. Zo heeft u digitaal de keuze uit banners op (vak)websites en -nieuwsbrieven of via sociale media. Maar naast online zijn er voor de groene markt ook vele (vak)bladen beschikbaar, waarmee u uw klant direct kunt bereiken. Daarbij zijn de gegevens van uw advertenties en uitingen goed meetbaar, zodat u weet wie u bereikt en wat hiervan het effect is.

Uw online advertenties op maat gemaakt

Floramedia is voorzien van alle kennis en kunde om voor u een mooie en pakkende advertentie of banner te maken. Wij houden continu de nieuwste trends in de gaten en passen wij deze toe op onze concepten en doen onderzoek in en naar de groene markt. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, kunnen wij een passend onderzoek voor u verrichten om de advertentie beter te laten aansluiten op uw doelgroep.

Wij bieden u:

  • Een team dat met u meedenkt
  • Passende advertentie door onderzoek
  • Professionaliteit en kwaliteit waar u echt iets aan heeft

Bent u ook geïnteresseerd in een passende media advertentie voor uw bedrijf? Floramedia kan u hierbij helpen.

Bron: GFK

want to share it with the world?