Product van de maand december: Slim inspelen op feestdagen met themaconcepten

Tijdens de feestdagen is er een groot aanbod aan bloemen en planten. Laat uw groene producten daarom opvallen en geef het een feestelijk jasje.

Goed voorbereid 2019 in

Welke uitingen heeft u in de planning staan voor volgend jaar? Misschien denk u na over duurzame materialen. Of wilt u juist iets geheel anders gaan doen met uw huisstijl en deze vervolgens verwerken in een nieuwe lijn. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Themaconcepten

Themaconcepten voor de diverse (internationale) feestdagen zijn een goede aanvulling. Want in voorbereiding op een feestdag gaat de consument weer op zoek naar het perfecte cadeau. Zoals een kerstster tijdens de kerst of een bosje bloemen om de secretaresse te bedanken tijdens secretaressedag. Bij veel feestdagen zijn er dan ook verschillende bloemen of planten die hierbij horen en de consument hiermee associeert en aanschaft.

Kerstinspiratie

Maar er is ook een groot aanbod aan groene producten. Laat uw plantgoed daarom opvallen en steek het in een sfeervol jasje door een thema ontwerp of juist uw plantenlabel in een vorm, zoals een kerstboom of paasei. Inspiratie kunt u bijvoorbeeld opdoen door te kijken naar de kerstsfeer in de winkels de komende tijd. Wij praten graag met u verder over de mogelijkheden en laten u enkele recente voorbeelden zien.

Denkt u ook eens na over uitingen op uw informatiedragers tijdens verschillende feestdagen zoals:

  • Pasen
  • Moederdag
  • Vaderdag
  • Secretaressedag

Exporteert u ook naar het buitenland? Dan mogen internationale feestdagen zeker niet ontbreken. In Ierland bijvoorbeeld, daar wordt jaarlijks op 17 maart uitgebreid St. Patrick’s Day gevierd. Op deze feestdag staat de “Shamrock” of klaver en de kleur groen centraal. Een mooi idee voor een concept aan uw Ierse klanten.

Herkenbaarheid bij de klant

Een creatief concept zorgt voor herkenbaarheid bij de eindklant, ze weten door de uitstraling van uw product uw kwaliteit ook de volgende keer weer te waarderen. Bij een goed concept voor feestdagen is het belangrijk deze herkenbaarheid te behouden. Daarnaast onderscheidt u zich van de concurrentie door unieke en innoverende ideeën of verpakkingen voor de feestdagen. Of door het gebruik van andere communicatiemiddelen zoals:

  • Banners
  • Potcovers
  • Potboxen
  • Deense kar aankleding
  • Winkelaankleding

Wij kennen de markt

Floramedia heeft veel kennis en kunde in huis om een bijzonder en goed doordacht concept neer te zetten. Wij houden de markt nauwlettend in de gaten waardoor wij goed kunnen inspelen op de wensen en behoeften van uw eindklant. Onze concepten zijn onderscheidend en bieden een absolute meerwaarde aan uw bedrijf.

Om te zorgen dat uw product het proces van creatie, opmaak, drukken en verzending op tijd doorloopt, maken wij graag vast een afspraak met u. Wij denken graag met u mee zodat ook uw producten klaar zijn voor alle voorkomende feestdagen in 2019.

want to share it with the world?