Greenhouse gardening lifestylefotografie

Onze fotostudio is weer druk bezig geweest met nieuwe fotoseries, de nieuwste: lifestylefotografie met in de hoofdrol groente- en fruitplanten en zelf kweken.

Nieuwe lifestylebeelden!

Na de prachtige lifestyleserie ‘botanical living’ van begin 2018 kregen we veel verzoeken, onder andere uit het buitenland, voor een nieuwe serie lifestylebeelden. Ook waren er veel aanvragen voor beelden met een model. Onze fotograaf Tessa van de Studio heeft – net als de vorige keer – in succesvolle samenwerking met styliste Iris van der Meer, deze beelden gemaakt.

Greenhouse Gardening

In deze serie staan groente- en kruidenplanten en zelf kweken centraal. Dit sluit goed aan op de urban gardening trend van de laatste tijd. Deze plantjes worden namelijk vaak door consumenten zelf gekweekt in een eigen moestuin of kas. Vandaar ook dat de fotografen voor de naam “Greenhouse Gardening” hebben gekozen.

Fotosessie op een bijzondere locatie

De shoot vond plaats in een sfeervolle privé kas. De eigenaar heeft de ruimte in gebruik als plek om te tuinieren en te ontspannen. De kas is namelijk geheel ingericht met een keuken en een openhaard, dit bracht extra leuke sfeerfoto’s op.

Toepassing op uw product

Met deze lifestyle beelden kunt u uw bedrijf en product een unieke uitstraling geven. De foto’s zijn bijvoorbeeld toe te passen op uw informatiedragers zoals: plantenlabels, potcovers, Deense kar aankleding en nog veel meer. Ook in de retail zijn deze beelden geschikt, denk aan winkelaankleding zoals posters en banners.

De ‘Greenhouse gardening’ beelden zijn nu beschikbaar in onze Picture Library. Dit project is een mooie uitbreiding op onze portfolio. Ben u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek.

Delen via social media: