IPM 2019 in een verbouwd Messe Essen

Staat u ook al te popelen om af te reizen naar dé beurs voor de groene markt? Over iets meer dan een maand opent de verbouwde beurshal in Essen haar deuren.

IPM 2019

Of u nu werkzaam bent in de tuinbouw, tuincentrumbrance, bloemensector of als landschapsarchitect, een bezoek aan de Messe Essen biedt iedereen inspiratie, nieuwe producten en kennis. Tussen 22 en 25 januari kunt u terecht op deze toonaangevende wereldbeurs voor de tuinbouw.

Verbouwing

Het afgelopen jaar is de Messe Essen vol in verbouwing geweest. Met als resultaat: in technisch opzicht een van de meest moderne beursterreinen in Duitsland. En de verbouwing is bijna klaar! De hallen zijn mooi ruim en voorzien van nieuwe nummering. Zo kunt u zich nog eenvoudiger en sneller oriënteren en de weg vinden.

België: partnerland van IPM

Elk jaar kiest de beurs een partnerland. Dit jaar is gekozen voor ons buurland België. Met een aandeel van zo’n 80% van de Europese azaleaproductie, een belangrijke speler in de sierteeltmarkt. Daarbij presenteren Belgische bedrijven al sinds de eerste editie – in 1982 – hun producten in Essen.

Floramedia op de IPM

Zoals elk jaar, vindt u ook weer een mooie stand van Floramedia op de IPM. In hal 2, standnummer 2E23, op ons vertrouwde plekje. Net als op de afgelopen Trade Fair In Nederland, is ook tijdens deze Duitse beurs duurzaamheid een belangrijke factor. Ons whitepaper over duurzame materialen voor plantenlabels speelt dan ook de hoofdrol.

We nodigen u van harte uit om onze vier duurzame materialen te komen ontdekken, onder het genot van een heerlijk drankje. Tot dan!

Beeld: IPM

want to share it with the world?