Interview over duurzame toekomst Floramedia op BPnieuws.nl

interview-floramedia-BPnieuws-judith-klute-michel-braan

In de eerste week van 2019 verscheen in de nieuwsbrief van Bloemen- en Plantennieuws een interview met aan het woord onze art director Judith Klute en product developer Michel Braan. 

“Duurzame toekomst zit in innovatie én mentaliteitsverandering”

In het interview, dat werd afgenomen door redacteur Geert Peeters, vertelden Michel en Judith over de duurzame ambities van Floramedia én over hoe naast materialen en producten, ook de mentaliteit dient te veranderen voor een duurzame toekomst. Beide collega’s zitten in de projectgroep die onderzoekt hoe Floramedia als bedrijf de komende jaren kan verduurzamen. De twee vullen elkaar perfect aan met hun verschillende expertises. Zo kijkt Michel als product developer wat er op technisch gebied verbetert kan worden, terwijl Judith met haar rol als art director in gesprek met de klant kijkt wat er op creatief gebied mogelijk is.

Het interview vertelt daarnaast over de commerciële haalbaarheid van nieuwe oplossingen en de mentaliteitsverandering die nodig is bij zowel consument als producent.

Bloemen- en plantennieuws

BPnieuws.nl is een belangrijk nieuwsmedium voor de Nederlandse bloemen- en plantensector. Via hun website en populaire nieuwsbrief brengen zij elke dag het laatste nieuws uit de sector.

Het artikel is zeker de moeite waard om te lezen en kunt u hier teruglezen: “Duurzame toekomst zit in innovatie én mentaliteitsverandering”.

Wilt u meer weten over onze duurzame ambities of hoe wij u kunnen helpen de uwe te vervullen? Neem dan contact met ons op.

want to share it with the world?