Uw bloem of plant op zijn paasbest

By 11/01/2019Producten

Hoewel we nog midden in de winter zitten, denken wij vast aan Pasen. Dit is voor u als groen bedrijf een goede gelegenheid om uw product in het zonnetje te zetten. Want de paasdagen zijn voor veel consumenten een mooi moment om hun tuin voorjaarsklaar te maken. Of familie en vrienden te verrassen met een plant of bloem als geschenk.

De paasuitstraling

Bloemen en planten springen veel meer in het oog met een vrolijke paasverpakking. Vooral tulpen, narcissen, hyacinten, ranonkels en anemonen zijn populair rond de paas, bijvoorbeeld in een boeket of als bol-op-pot. Wij kunnen zowel uw huidige ontwerp voorzien van een paasuitstraling of met een geheel nieuw concept naar uw huisstijl komen.

Op het verkooppunt

Maar ook de aankleding van het verkooppunt is een feestelijke toevoeging. Dit kunt u niet alleen doen door de winkel gezellig aan te kleden met paasaccessoires, maar ook door banners, posters, deense kar-aankleding en fotografie. Neem bijvoorbeeld deze paasfotografie voor kruidenplantjes.

Producten voor Pasen:

  • Verpakkingen
  • Plantenlabels
  • Winkelaankleding
  • Deense kar-aankleding
  • Paasfotografie
  • Bloemenlabels
  • Bloemenhoes of -drager.

Uw product op zijn paasbest

Om uw producten op hun paasbest en keurig op tijd in de winkel te hebben staan, gaan wij graag nu alvast voor u aan de slag. Zo kunnen wij de tijd nemen om de plantenlabels, -verpakkingen en andere uitingen geheel naar uw wensen te creëren.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bel, mail of bezoek ons kantoor!

Beeld: Floramedia Studio

want to share it with the world?